Terug naar het overzicht

In de Week van de Mentale Gezondheid viert de Hoeksche Waard het allereerste Veerkracht Festival!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Tijdens deze week wordt er in de hele Hoeksche Waard aandacht besteed aan mentale weerbaarheid, veerkracht en welzijn voor ouders van kinderen/jongeren van alle leeftijden.

22 – 05 – 2024

Café GEZIeN HW doet uiteraard ook mee, met onderstaande bijeenkomst met het actuele en veelgevraagde thema: Hechtingsproblematiek.

Wat zijn hechtingsproblemen? Wat betekent een hechtingsprobleem?Esther Groenewegen van “Als Hechten Niet Vanzelf Gaat” verzorgt een lezing over het zeer interessante thema hechtingsproblematiek (en vroegkinderlijk trauma).

Esther is internationaal spreker, auteur, coach en expert op dit gebied. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden en helpen van ouders en professionals die te maken hebben met getraumatiseerde kinderen met hechtingsproblemen. Esther weet met veel compassie en inlevingsvermogen het onaangepaste gedrag van kinderen met hechtingsproblemen te verklaren en waar mogelijk dit gedrag om te buigen naar liefdevol, respectvol en leeftijdsadequaat gedrag. Zij weet precies wat ouders van deze kinderen dagelijks doormaken. Zij is zelf ouder van een dochter met deze problematiek.

Het belooft een zeer waardevolle avond te worden. Interesse in dit thema? Meld je dan aan via info@cafegezienhw.nl

Verdere info

Datum: 22-05-2024
Aanvang: 19:30 uur
Locatie: CSG Willem van Oranje, Randweg 2, Zoomwijck, Oud-Beijerland