Terug naar het overzicht

Café GEZIeN Hoeksche Waard

In de Week van de Mentale Gezondheid viert de Hoeksche Waard het allereerste Veerkracht Festival! Tijdens deze week wordt er in de hele Hoeksche Waard aandacht besteed aan mentale weerbaarheid, veerkracht en welzijn voor ouders van kinderen/jongeren van alle leeftijden.

Café GEZIeN HW doet ook mee!

Met het actuele en veelgevraagde thema Hechtingsproblematiek op woensdag 22 mei vanaf 19.30 uur op de locatie CSG Willem van Oranje, Randweg 2, Zoomwijck in Oud-Beijerland.

Esther Groenewegen van “Als Hechten Niet Vanzelf Gaat” komt na 4 jaar terug in de Hoeksche Waard en verzorgt een lezing over het zeer interessante thema hechtingsproblematiek (en vroegkinderlijk trauma). Esther is internationaal spreker, auteur, coach en expert op dit gebied. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden en helpen van ouders en professionals die te maken hebben met kinderen met hechtingsproblemen (en vroegkinderlijk trauma). Esther weet met veel compassie en inlevingsvermogen het onaangepaste gedrag van kinderen met hechtingsproblemen te verklaren en waar mogelijk dit gedrag om te buigen naar liefdevol, respectvol en leeftijdsadequaat gedrag. Zij weet precies wat ouders van deze kinderen dagelijks doormaken. Zij is zelf ouder van een dochter met deze problematiek. Het belooft een zeer waardevolle avond te worden.

Aanmelden

Heeft u interesse in dit thema? Meld udan aan via info@cafegezienhw.nl

Achtergrondinformatie Welzijn Hoeksche Waard

Stichting Welzijn Hoeksche Waard zet zich al jaren in voor inwoners van de Hoeksche Waard. Inventariseert vragen van inwoners, brengt initiatieven van inwoners en organisaties bij elkaar en ondersteunt degene die dat nodig hebben. Welzijn HW weet wat er leeft en speelt in de dorpen en speelt daaropin. Samen wil Welzijn HW ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen in de Hoeksche Waard. Het motto luidt: Met elkaar, voor elkaar. Wilt u meer weten of heeft u een goed idee voor uw buurt, maar weet u niet waar of hoe te beginnen? Welzijn HW verbindt, ondersteunt en netwerkt samen.
Bel 088 – 730 89 00 of stuur een email naar info@welzijnhw.nl.

U las zojuist een persbericht van Welzijn Hoeksche Waard.