Terug naar het overzicht

Bijeenkomst Café GEZIeN - Het gezin wordt gezien

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Ontmoeten en Verbinden. Dat is waar Café GEZIeN HW voor staat! Aan de hand van actuele thema’s organiseert Café GEZIeN HW bijeenkomsten waar – door middel van lezingen – kennis, ervaringen en tips worden gedeeld. Bent u (groot/pleeg)ouder, verzorger, begeleider of leerkracht en heeft u interesse in het thema? Meld u dan aan.

Thema alcohol en drugs

U bent van harte welkom op dinsdag 4 oktober van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur in De Open Hof, W. van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@cafegezienhw.nl.

Programma

Het brein van een kind ontwikkelt zich ongeveer tot het 25ste levensjaar. In verschillende fases komen kinderen allerlei verleidingen tegen. Op de basisschool komen zij vaak al in aanraking met social media en op de middelbare school ook met alcohol en/of drugs. Hoe gaat u als ouders het gesprek hierover aan, hoe blijft u naast uw kind staan terwijl u ook grenzen stelt? Op deze avond nemen we u mee in alle trends, cijfers en ontwikkelingen op het gebied van verleiding en en experimenteren en krijgt u concrete handvatten om met uw kind in gesprek te gaan.