Straatcoach

Nathalie Nuij is werkzaam als straatcoach in gemeente Korendijk. Als straatcoach zet zij zich in voor jongeren (en jeugd) binnen de gemeente. Zij houdt zich bezig met vraagstukken als: Hoe gaat het met de jeugd/jongeren binnen de gemeente? Waar hebben jeugd/jongeren behoefte aan? En hoe kunnen we behoeftes, mogelijkheden en ideeën met elkaar uitwerken en verwezenlijken?

De straat op

Om de bovenstaande vragen te beantwoorden, is Nathalie veel op straat te vinden om in gesprek te gaan met jongeren. Daarnaast maakt zij contact met verenigingen, kerken, scholen etc.

Aanspreekpunt/ vertrouwenspersoon

De straatcoach is aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor jongeren. Signalen opvangen en mee aan de slag gaan is niet het enige dat telt. Jongeren bevinden zich in een belangrijke, interessante, maar ook ingewikkelde levensfase. De straatcoach ondersteunt en informeert hen waar nodig. Vanzelfsprekend heeft de straatcoach geheimhoudingsplicht, waardoor hetgeen dat besproken wordt altijd vertrouwelijk blijft.

Voor iedereen

Nathalie is er niet alleen voor jongeren, maar voor alle inwoners van de gemeente Korendijk. Opgroeien en ontwikkelen doen we immers met elkaar! Ook ouders, buurtbewoners, verenigingen, scholen, kerken, etc. zijn van onschatbare waarde voor de samenleving. De straatcoach werkt graag samen. Heeft u leuke ideeën of komt u graag in contact met de straatcoach? Neem dan contact op met Nathalie Nuij. Zij is telefonisch te bereiken op nummer 06-17578981 en per mail naar nathalie@vrwelzijn.nl.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

U bent hier:Home | Partners | Straatcoach
Deel deze pagina

E-mail: info@jeugdteamhw.nl 
Telefoon: 088-123 99 25 / 140186