Proclaimer

Wij doen onze uiterste best om de teksten en informatie op deze website actueel, correct, toegankelijk en volledig te houden. Wat wij niet doen, is complete wetteksten en regelgeving letterlijk weergeven. Mocht u onjuistheden of onvolledigheden op onze website tegenkomen, meldt u die dan alstublieft, dan kunnen wij zo snel mogelijk verbeteringen aanbrengen. Een e-mail naar info@jeugdteamHW.nl is voldoende.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- en adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt.

Auteursrechten

Jeugdteam Hoeksche Waard behoudt zich het auteursrecht voor op alle via www.jeugdteamHW.nl verstrekte informatie. Het is niet toegestaan enige informatie voor ander dan persoonlijk gebruik te verspreiden of te kopiƫren zonder schriftelijke toestemming.

Links naar andere websites

Op www.jeugdteamHW.nl komt u diverse links tegen die verwijzen naar andere websites van publiek- of privaatrechtelijke organisaties. Dit wordt aangeboden als dienstverlening. De links openen in hetzelfde venster als www.jeugdteamHW.nl, wij volgen hier de voorschriften zoals beschreven in de Webrichtlijnen.

Privacy

Jeugdteam Hoeksche Waard hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van www.jeugdteamHW.nl. Informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP adressen) wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen.

Gebruik van cookies

Jeugdteam Hoeksche Waard maakt op deze website gebruik van het programma SIManalytics. Dit programma laat cookies achter op uw computer. De gegevens die hiermee worden verzameld, gebruiken wij enkel en alleen om inzicht te krijgen in het gebruik van de website. Deze informatie gebruiken wij om de structuur en inhoud zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van de bezoekers van onze website.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

U bent hier:Home | Proclaimer
Deel deze pagina

E-mail: info@jeugdteamhw.nl 
Telefoon: 088-123 99 25 / 140186