Week tegen Kindermishandeling, 19 t/m 25 november 2018 (13-11-2018)

Dit jaar is het thema: Ik maak het verschil

Iedereen kan iets betekenen voor een kind dat opgroeit in een onveilige thuissituatie. Zelfs een klein gebaar kan een groot verschil maken. Het thema van de Week tegen Kindermishandeling 2018 is: Ik maak het verschil. Door te delen wat jij doet als je je zorgen maakt om een kind, moedig je anderen aan ook iets te doen.

In Nederland wordt gemiddeld één kind per schoolklas mishandeld. Wat kun jij doen?

Het lijkt lastig om kindermishandeling te stoppen. Maar iedereen kan het verschil maken door een eerste stap te zetten. Een vriend met een luisterend oor, een alerte buurman, een huisarts die doorvraagt, een leerkracht die begrijpt wat het betekent of een hulpverlener die een collega coacht. Twijfel niet en ben er voor een kind dat wordt mishandeld.

Tijdens de Week tegen Kindermishandeling wordt extra aandacht gevraagd voor kindermishandeling. In het hele land worden activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

Op de website www.weektegenkindermishandeling.nl is er meer informatie te vinden over deze week. Ook kun je hier lezen hoe je als volwassene of als kind in actie kan komen tegen kindermishandeling.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

U bent hier:Home | Jeugdteam HW | Nieuws | Week tegen Kindermishandeling, 19 t/m 25 november 2018
Deel deze pagina

E-mail: info@jeugdteamhw.nl 
Telefoon: 088-123 99 25 / 140186