Deskundigen Jeugdteam

Een Jeugdteam bestaat uit medewerkers met verschillende deskundigheid, op een breed terrein van welzijn en zorg voor kinderen en gezinnen. Medewerkers met ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, licht verstandelijke beperking,  jeugdgezondheidszorg, algemeen maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk, jeugd en opvoedhulp.

Binnen het Jeugdteam krijgt elke cliënt één vast aanspreekpunt. Deze persoon beantwoordt jouw vraag of gaat – wanneer het meer tijd kost – samen met je werken aan een oplossing van het probleem. Hierbij wordt altijd gewerkt vanuit de eigen kracht van de cliënt en de ondersteuning die de directe omgeving daarbij kan bieden.

Soms heeft het Jeugdteam een extra deskundige nodig, omdat bepaalde kennis niet bij de leden van het team voorhanden is. Ook dan blijft de cliënt in contact met het Jeugdteam. Wij verwijzen dus geen cliënten door, maar breiden ons team (indien nodig) met extra deskundigheid uit.  De contactpersoon van het Jeugdteam blijft het aanspreekpunt totdat de vraag is opgelost.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

U bent hier:Home | Ouders, opvoeders en jongeren | Deskundigen Jeugdteam
Deel deze pagina

E-mail: info@jeugdteamhw.nl 
Telefoon: 088-123 99 25 / 140186