Algemeen

De zorg voor kinderen tot 18 jaar is ondergebracht bij de zorgaanbieders Rivas en Careyn. Ook na de periode op het consultatiebureau is de JGZ dus uw vraagbaak. Heeft u vragen over de gezondheid, ontwikkeling, verzorging en/of opvoeding van uw kind? Dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur bellen naar 088-123 99 25.

Uw naam, bereikbaarheid en telefoonnummer worden dan genoteerd en een jeugdverpleegkundige belt u binnen 2 werkdagen terug. Indien er spoed vereist is, belt u altijd met uw eigen huisarts of de huisartsenpost.

Met opvoed- en opgroeivragen over kinderen en jongeren van 0 tot 19 jaar kunt u daarnaast tijdens de openingstijden binnenlopen bij onze locaties of mailen naar jgzhw@careyn.nl. Ook kunt u contact opnemen met onze pedagogen.

Pedagogen

De opvoeding van kinderen is een kwetsbaar onderwerp voor ouders. In de Hoeksche Waard kunt u voor opvoedbegeleiding & -advies terecht bij één van de pedagogen van Careyn. Annemieke Kleinjan en Rowan Swaghi helpen u graag met uw vragen. Zij helpen u, indien nodig, ook de weg te vinden naar andere organisaties. U heeft geen verwijzing nodig en kunt zelf contact opnemen via het e-mailadres: pedagooghw@careyn.nl.

Website

Voor meer informatie over onder andere de werkwijze, locaties en het ouderportaal kunt u vinden op de website https://www.careynjeugdengezin.nl/zuid-holland-zuid. Hier vindt u ook meer informatie over de inloopspreekuren.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

U bent hier:Home | Partners | Algemeen
Deel deze pagina

E-mail: info@jeugdteamhw.nl 
Telefoon: 088-123 99 25 / 140186