Spring naar content
Terug naar de vorige pagina

Eerste hulp voor ouders/verzorgers in coronatijd

Ons dagelijks leven staat behoorlijk op z’n kop. We werken thuis, geven les, zijn met het hele gezin veel bij elkaar en weten niet hoelang we dit nog zo moeten doen. Om met elkaar deze bijzondere periode goed door te komen, is informatie speciaal voor ouders verzameld op één website.

Je vindt er tips en ideeën voor allerlei activiteiten, een overzicht van professionals aan wie je advies kunt vragen, informatie rondom Corona en tips om elkaar als ouders even een hart onder de riem te steken. Neem regelmatig een kijkje op de site en laat je inspireren.

Heb je zelf nog tips of ideeën? Mail dan naar hoekschewaard@alsvillage.nl. Zo houden we samen de site actueel en interessant voor ouders in de Hoeksche Waard. We wensen je een fijne meivakantie, die ook thuis onvergetelijk zal zijn.


Eerste hulp voor ouders/verzorgers in coronatijd - Jeugdteam Spring naar content
Terug naar het overzicht

Eerste hulp voor ouders/verzorgers in coronatijd

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Ons dagelijks leven staat behoorlijk op z’n kop. We zijn zoveel mogelijk thuis, werken thuis, kinderen hebben schoolvakantie en krijgen straks online les. Met het hele gezin zijn we veel bij elkaar. Om met elkaar deze bijzondere periode goed door te komen, is informatie speciaal voor ouders/verzorgers verzameld op één website: ‘It takes a village to raise a child’

Je vindt er tips en ideeën voor allerlei activiteiten, een overzicht van professionals aan wie je advies kunt vragen, informatie rondom corona en tips om elkaar als ouders/verzorgers even een hart onder de riem te steken. Ook staat er een overzicht van verschillende lokale activiteiten voor kinderen en jongeren. Neem regelmatig een kijkje op de site en laat je inspireren.

Heb je zelf nog tips of ideeën?
Mail dan hoekschewaard@alsvillage.nl. Zo houden we samen de site actueel en interessant voor ouders/verzorgers in de Hoeksche Waard.